Psychosociale begeleiding
MEE therapie

MEE therapie staat voor Multi Energetische Essentie therapie. MEE therapie is in 2013 ontwikkeld door Samantha Kee van Centrum Puur. Ik ben door haar opgeleid en gecertificeerd als MEE-therapeut en volg jaarlijks bijscholing om aan de kwaliteitsnormen te blijven voldoen en gecertificeerd te blijven.

Ik probeer aan de hand van verschillende technieken de ander bewust te laten worden van zijn of haar eigen gevoel. Een zoektocht naar je gevoel en de wijsheid in jezelf met als doel bewustwording van je eigen essentie. De technieken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld EFT (emotional freedom techniques), doorbraak transformatie coaching, emotiepressuur, healing, etcetera.

Bij MEE therapie stem ik af op de persoon zelf en voel wat op dat moment passend is om in te zetten, afhankelijk van de klacht of het probleem. MEE therapie heeft geen leeftijdsgrens en kan zowel voor kinderen als volwassenen worden ingezet en is erop gericht de balans te herstellen. MEE therapie helpt bij fysieke en mentale klachten en problemen zoals: angsten, sociale problemen, (rouw-)verwerking, vermoeidheid, emotionele blokkades, terugkerende klachten in de breedste zin. Maar MEE therapie kan ook ingezet worden bij een verlangen naar emotionele of spirituele groei en innerlijke rust.

MEE therapie geef ik vanuit huis in een veilige en ontspannen sfeer. Iedere sessie is anders en het voelt voor mij als een geschenk om dat te mogen begeleiden. De resultaten zijn echt prachtig!

Meer informatie

Heeft u vragen, stel ze gerust via onderstaande link naar het contactformulier! Ik neem vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.