Links en partners
Links en partners

Op deze pagina vindt u een verzameling links naar interessante websites.

Centrum Puur

Oprichter en gedreven kracht achter Centrum Puur is Samantha Kee. Centrum Puur is gespecialiseerd in het begeleiden van hoogsensitieve personen, kinderen met zowel lichamelijke klachten zoals burn-out als mentale klachten zoals onzekerheid en angst. Zij geven ook diverse workshops en cursussen, gericht op welzijn, ontspanning, spiritualiteit, energiewerk.

Casa Boslimpré

Casa Boslimpré is een oude vakantiekolonie, in het Franse natuurpark les Ballons des Vosges waar de familie Bramhill in de winter van 2008 hun 'hemel op aarde' plekje hebben gevonden. Zij hebben er een kleinschalige vakantieplek gecreëerd waar een ieder kan komen genieten van de natuur en de rust! Casa Boslimpré is de plek waar mijn idee van De Bloeiende Boom wortel heeft geschoten en concreet zijn oorsprong gevonden heeft.

Marietje Kessels Project

Het Marietje Kesselsproject (MKP) is een preventieproject. Het doel is het vergroten van de weerbaarheid bij kinderen. Met weerbaarheid bedoelen we opkomen voor jezelf, dat je je grens kunt aangeven, dat je zelfvertrouwen hebt, dat je het goed kunt laten zien als je iets niet leuk vindt, en dat je weet waar je hulp kunt vragen.